AdWords Zoeknetwerk

Het AdWords zoeknetwerk laat je advertentie zien in Google. De advertenties staan boven en naast de “normale” resultaten in de zoekmachine. De “normale” resultaten en advertenties hebben geen invloed op elkaar. Het is ook mogelijk om in de “normale” resultaten en in de advertenties getoond te worden. Voor een hoge positie in de “normale” resultaten pas je zoekmachine optimalisatie toe.

Potentiële klanten zoeken jou!

Wat is het ideale moment om met je potentiële klanten in contact te komen? Als ze zelf op zoek zijn naar de producten of diensten die jij aanbiedt! Daarom is het adverteren in het AdWords Zoeknetwerk zo interessant. Je komt in contact met je doelgroep precies op het moment dat ze zelf voor kiezen om actief op zoek te gaan naar de producten of diensten die jij aanbiedt.

Gericht en meetbaar

Meetbaar maken, weten wat je doet en gericht werken maakt het verschil tussen een succesvolle en een niet succesvolle campagne. We weten heel goed wat we doen en wat we moeten doen als een campagne tegenvallende resultaten laat zien. Het kan soms zelfs zijn dat adverteren in het AdWords zoeknetwerk toch niet het beste middel is voor je bedrijf. We geven dat altijd eerlijk aan en zoeken mee naar de juiste kanalen om jouw doelgroep te bereiken.
"Adverteren als mensen naar jou producten of diensten zoeken"