Google AdWords

Google AdWords is het advertentiesysteem van de zoekmachine Google. Jambo Media is gecertificeerd Google AdWords partner, dat biedt je de zekerheid van kennis en kunde. Als je adverteert met Google AdWords betaal je pas als iemand op je advertentie klikt. Voor iedereen die je advertentie alleen ziet maar er niet op klikt betaal je dus niets. De kosten voor iedere klik worden bepaald in een veilingsysteem.

Gericht adverteren en beheren

In Google AdWords adverteer je heel gericht op potentiële klanten die jouw producten of diensten zoeken. Door te werken met de juiste zoekwoorden, plaatsen, regio’s en talen richten we ons nog specifieker op de interessante doelgroepen voor jouw bedrijf. We beheren je campagne maandelijkse om het maximale uit de campagne te halen, tegen zo laag mogelijke kosten.

Kosten onder controle

In alle Google AdWords producten werk je met een maximaal dagbudget. Het is dus onmogelijk dat je een factuur krijgt met onverwacht hoge advertentiekosten. Je weet van te voren wat de kosten per dag zijn. Doordat we alles meetbaar maken weet je ook heel snel wat de opbrengst van de campagne is. Dat is precies wat we je willen laten ervaren, meer omzet voor je bedrijf met Google AdWords!
“Je betaalt pas wanneer iemand op je advertentie klikt