Landingspaginas

Een landingspagina is een pagina die gericht is op een actie van de bezoeker. Een actie kan zijn een product bestellen, een offerte aanvragen, whitepaper downloaden of bijvoorbeeld contact opnemen. Een bezoeker komt als eerste op deze pagina en komt dus niet via de homepage binnen. Komt niet iedereen op mijn homepage binnen dan? Nee, zeker niet! Zo komt bij ons bijna de helft van de bezoekers op een andere pagina dan de homepage binnen.

Zachte landing

Mensen die op een andere pagina dan de homepage binnenkomen, wil je een zachte landing geven. We zorgen dus voor een duidelijke introductie en sturing op een landingspagina. Een landingspagina is voor veel bezoekers de eerste kennismaking met je bedrijf en die moet meteen goed zijn. Binnen een paar seconden beslist je bezoeker of hij op je website blijft of terug gaat naar de zoekmachine en bij een concurrent uitkomt.

Hoe laat je mensen landen?

Hoe krijg ik bezoekers op mijn landingspagina’s? Bezoekers op een landingspagina komen via de zoekmachine of via een advertentie campagne (online en/of offline). We vertellen je graag hoe je bezoekers krijgt via adverteren en de zoekmachine en hoe je landingspagina’s effectief inzet.
"Bezoeker beslist in een paar seconden of hij op je website blijft